Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat

Az adataid biztonságban vannak!

Adatkezelési szabályzat

Az S + K Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online adatgyűjtési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes és céges adatait, kizárólag az árajánlat kérése céljából történt önkéntes adatmegadás teljesítésének céljából, valamint alkalmankénti hírlevelek, akciókról szóló tájékoztatók és egyéb szakmai cikkek feliratkozók felé történő elküldése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a Szolgáltató által kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1042. Budapest, Istvántelki út 58. IX/27.

Az adatkezelő elérhetősége: (70) 391-2885

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál/adatmegadásnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes és céges adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók és vásárlók, online árajánlat kérők

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók vagy online árajánlat kérők által a regisztráció során megadott, az árajánlatkérés és megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok a következők:  Ügyintéző neve, E-mail címe, ajánlatkérő cég neve, cég székhely címe, ügyintéző telefonszáma, továbbá, az „Árajánlatkérő űrlap”-on található „Alapadatok”-ban, „Pénztár, bankszámlák”-ban és a „Bérszámfejtés” részben felsorolt valamennyi adat

Az adatgyűjtés célja: elsősorban ajánlat kérés, illetve, ehhez kapcsolódó megrendelések, vagy feliratkozások hírlevelek céljából.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: az S + K Könyvelő- és Adótanácsadó Kft., és pénzügyi munkatársai.

Az adatmegadó/ vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél

  • tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
  • személyes adatainak helyesbítését,
  • személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban megrendelést küldtél el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. A szolgáltatás során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül az ajánlatkérés teljesítése nem kivitelezhető, például szerződéskötés esetén esetlegesen ügyvéd részére szükséges információk. A Szolgáltatás böngészése és a Szolgáltatás felhasználása során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó IP címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál.

A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek. Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével is megtehető.

Ha még nem tetted meg, kérj egy árajánlatot!

Ehhez töltsd ki az Árajánlatkérő űrlapot, hogy a lehető legpontosabb ajánlatt kaphasd!

Kattint erre a linkre, és tedd ezt meg MOST!

Keress meg, hogy átbeszéljük a neked megfelelő ajánlatot!

válts könyvelőt, ha:

 

  • nem az 1988-as évi I. Tv. alapján készíti a munkaidők nyilvántartását és a bérszámfejtést,
  • nem fuvarozók, szállítók könyvelésére specializálódott,
  • nem működik együtt a fentiekkel kapcsolatban, nem hajlandó váltani, megváltoztatni a működési módját, szakosodni,
  • nehéz a kapcsolattartás, együttműködés vele, vagy nehezen érhető el,
  • nincs megfelelő felelősségbiztosítása,
  • nem naprakész a könyvelésben és/vagy könyvelési hibákat vét,
  • nem követi le automatikusan és nem informál azonnal a várható jogszabályváltozásokról,
  • BÁRMIÉRT is elégedetlen vagy vele.

A JÓ könyvelő nem így működik!

Keress meg minket MOST!

Kérj egyéni ajánlatot!

Kifejezetten a fuvarozó, szállító vállalkozásokra szakosodtunk.

  • könyvelés, bevallások, cégalapítás

  • jogszabályok lekövetése, informálás, elérhetőség

  • bérszámfejtés, dolgozók ki- beléptetése

  • speciális munkaügy

info@fuvarozokkonyvelese.hu | +36 70 391 2885

 

Kattints ide és töltsd ki Árajánlatkérő űrlapunkat, hogy a legpontosabb ajánlatot adhassuk neked!

6 + 3 =